HOME LIFESTYLE SHARE PROPERTY HOTNEWS ARTIST HEADNEWS SATELLITE PROJECT CARS OIL COMMODITY REPORTS PHOTOGRAPHER QUOTE LOVESTORY RECIPES KITCHEN MIXSALE PHONE GUFFAW SPIRITUAL FLICKS

IKLAN

TRANSLATE

Wednesday, December 24, 2014

HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN


Gambar Iklan ni lah yang saya maksudkan untuk korang klik
Lihat jadual di bawah, iklan 'HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN' pada bulan Ogos 2014, sedang on going, thank kepada nuffnang, alhamdullilah rezeki semakin meningkat....

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS

These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visits the advertiser bought from your blog at the end of the campaign period.


CAMPAIGN
BLOG
START DATE
STATUS
CTR
AMOUNT
HP PC Demand Gen Digital ...
Proakhabar
22 Aug 2014
On Going
0.00%
0.00
B.liv Brand Visibility
Proakhabar
04 Aug 2014
Credited
0.00%
0.42
KKBOX Awareness
Proakhabar
30 Jun 2014
Credited
0.00%
1.22
KKBOX Awareness
Kisah Benar, Misteri, Takdir
30 Jun 2014
Credited
0.00%
0.36
Oreo Transformers
Proakhabar
27 Jun 2014
Credited
0.00%
0.35

Just nak bagi pandangan kepada pembaca atau member-member bloggger, sekadar berkongsi pendapat.

Sekarang saya nak syor kepada semua pembaca terutamanya member-member blogger, jom bersama buat duit melalui Nuffnang. Tapi sebelum memulakan kempen besar-besaran, terlebih dahulu buatlah pendaftaran melalui Website Nuffnang Malaysia di http://www.nuffnang.com.my/blogger. 

Reka blog mengikut kehendak anda, buat penulisan apa sahaja yang ingin diterbitkan. Contiohnya anda minat melancong, kemungkinan anda pernah pergi ke Thailand, ke Filipina, ke Istanbul, ke Eropah, Amerika, atau perjalanan anda dalam negeri, seperti di Langkawi, Pulau-pulau Indah di Sabah, Terengganu atau di mana sahaja anda pergi, anda boleh mengesyorkan sama ada tempat destinasi anda itu adalah best or tak best.

Selalunya, kalau kita ingin buktikan tempat itu pernah dilawati atau dikunjungi, adalah lebih baik upload gambar atau video ke blog anda, menunjukkan anda benar-benar pernah pergi ke tempat tersebut. Barulah pembaca dapat mengenal pasti apa yang anda ceritakan itu boleh diyakini.

Seterusnya, bila penulisan dah rasa dah lengkap, jangan lupa upload gambar atau video, kongsikan cerita anda pada umum, supaya mereka dapat tahu isi kandungan blog anda, pastinya blog anda boleh dijadikan rujukan, manalah tahu korang nak pergi ke Langkawi, maybe mereka nak tahu serba sedikit tentang Langkawi, tentang penginapan, hotel, kedai, tempat makan, kereta sewa, keindahan Langkawi, apa sahaja yang ingin anda syorkan kepada pembaca.

Nota: Blog anda dapat diketahui bila anda share kan ke Laman sosial, laman facebook, twitter, linkin, myspace dan banyak lagi.

Selain HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN, nuffnang menawarkan banyak peluang menjana pendapatan, banyak Syarikat Gergasi turut serta dalam kempen bersama Nuffnang, sila ketahui lebih lanjut di laman Nuffnang.com.

No comments:

Post a Comment